Mobila fordonsbarriärer

Mobila fordonshinder för tillfälliga avspärrningar och trafiklugnade åtgärder. 

PITAGGONE F-11
PITAGONE F-18

Mobila fordonsbarriärerna PITAGONE F-11 och PITAGONE F-18 är marknadens enklaste, lättaste och mest kostnadseffektiva flyttbara fordonsbarriärer som finns att tillgå om behovet är att tillfälligt spärra av och stoppa framkomligheten för lastbilar och personbilar men samtidigt tillåta access av prioriterade fordon och människor.

CRD Protection AB har ramavtal med svenska polisen som valde PITAGONE´s barriärer. Framgångsfaktorerna hos polisen och andra kunder har varit att både F-11 och F-18 erbjuder marknadens snabbaste och enklaste montering, möjlighet att snabbt släppa förbi prioriterade fordon samt hög skyddsnivån som stoppar en 7,5 tons lastbil i 48km/h och en 18 tons lastbil i 48km/h. Båda barriärerna är certifierade enligt IWA 14, PAS 68 och ASTM.

F-18 barriären har även genomgått marknadens hårdaste test som tyska polisen själv utformat och gör därmed F-18 helt unik i testsammanhang jämfört med konkurrenterna.

Bland våra kunder finns eventorganisatörer, kommuner, sportarenor och olika svenska myndigheter och skyddsobjekt.
Samtliga barriärer är designade och tillverkade i Belgien av bolaget PITAGONE som CRD Protection AB representerar exklusivt i Sverige. Kontakta oss så hjälper våra experter till med en behovsanalys utifrån ert behov.

Pitagone – F11

Höjd: 100cm
Djup: 105cm
Vikt: +/-47kg (monterad)
BSI test: IWA 14 och PAS 68

 

Pitagone – F18

Höjd: 100cm
Djup: 104cm
Vikt: +/-38,5kg (monterad)
BSI test: IWA 14, PAS 68, ASTM

 

För mer information

Kontakta oss så hjälper våra experter till med en behovsanalys utifrån era behov.