Mobila fordonsbarriärer

Mobila fordonshinder för tillfälliga avspärrningar och trafiklugnade åtgärder. 

PITAGONE F-11
PITAGONE F-18

Fordonsbarriärerna PITAGONE F-11 och PITAGONE F-18 är marknadens enklaste, lättaste och mest kostnadseffektiva mobila fordonsbarriärer som finns att tillgå om behovet är att tillfälligt spärra av och stoppa lastbilar och personbilar men samtidigt tillåta access av prioriterade fordon och människor.

CRD Protection har haft ramavtal med svenska polisen som valde PITAGONE´s barriärer. Framgångsfaktorerna hos polisen och andra kunder har varit att både F-11 och F-18 erbjuder marknadens snabbaste och enklaste montering, möjlighet att snabbt släppa förbi prioriterade fordon samt mycket hög skyddsnivån som stoppar personbilar och lastbilar upp till 18 ton i 48km/h. Båda barriärerna är certifierade enligt IWA 14, PAS 68 och ASTM.

F-18 barriären har även genomgått marknadens hårdaste test som tyska polismyndigheten själv utformat och gör därmed F-18 helt unik i testsammanhang jämfört med konkurrenterna.

Bland våra kunder finns eventorganisatörer, kommuner, sportarenor och olika svenska myndigheter och skyddsobjekt.
Samtliga barriärer är designade och tillverkade i Belgien av bolaget Pitagone som CRD Protection AB representerar exklusivt i Sverige. Kontakta oss, så hjälper våra experter till med en behovsanalys utifrån era förutsättningar.

Pitagone – F11

Höjd: 100cm
Djup: 105cm
Vikt: +/-47kg (monterad)
BSI test: IWA 14 och PAS 68

 

Pitagone – F18

Höjd: 100cm
Djup: 104cm
Vikt: +/-38,5kg (monterad)
BSI test: IWA 14, PAS 68, ASTM

 

För mer information

Kontakta oss så hjälper våra experter till med en behovsanalys utifrån era behov.