Utbildning

Kommunikation och konflikthantering 1

Utbildningen Kommunikation och Konflikthantering syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskaper och färdigheter inom professionell konflikthantering.
Efter avslutad kurs ska deltagarna ha en grundläggande förståelse för konflikter och konflikthanteringsmetoder, samt kunna tillämpa dessa i det vardagliga arbetet. Deltagaren skall vidare efter avslutad kurs kunna reflektera och analysera konflikter som uppstår i arbetet. Utbildningen anpassas efter deltagarnas specifika arbetssituation och arbetsmiljö.

Innehåll

  • Grundläggande konflikthanteringskunskaper: Teori och praktik kopplade till grundläggande och väl beprövade konflikthanteringsteorier.
  • Kommunikation för att förebygga och hantera konflikter: Grundläggande kunskaper inom kommunikation med särskilt fokus på kommunikation i konflikter, innefattar såväl verbal som icke-verbal kommunikation.
  • Mental förberedelse: Introduktion till mental förberedelse på kort- och lång sikt samt efterarbete i samband med konflikter och krissituationer.

Upplägg

Utbildningen genomförs under en heldag, alternativt halvdag, genom en blandning av praktiska och teoretiska inslag, där målsättningen är att anpassa innehållet efter deltagarnas egna erfarenheter och arbetssituation.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Priser

Pris från 1 500 kronor exkl moms per deltagare. Pris och upplägg anpassas utifrån längd på utbildningen och antal deltagare.

Kontakt

Janis Krabu

Email

janis.krabu@crdprotection.com

Mobil

+46 70 648 80 70

Kontor

+46 90 777 900

Andra har också läst

CRD Protection lanserar ny grafisk profil och hemsida

CRD Protection lanserar ny grafisk profil och hemsida

Med tydliga ambitioner om att förenkla säkerhetsarbetet och bidra till en tryggare vardag för fler har CRD Protection förnyat sin visuella profil med hjälp av den prisade designern Olof Rogbrant. Den uppdaterade profilen har nu implementerats i samband med lanseringen...

Kundcase: LF Norrbotten

Kundcase: LF Norrbotten

Varje år begås försäkringsbedrägerier för miljardtals kronor i Sverige, vilket riskerar att drabba ärliga kunder genom höjda premier. Försäkringsbranschen arbetar därför aktivt för att förebygga och utreda dessa ärenden – bland annat med hjälp av CRD Protection. –...

Kundcase: VK Media

Kundcase: VK Media

70 procent av journalisterna har utsatts för förolämpning och nästan var fjärde har hotats under de senaste tre åren, enligt en undersökning från Svenska journalistförbundet. VK Media, som driver flera nyhetsmedier i norra Sverige, ser allvarligt på situationen och...