CRD Protection - smarta lösningar för en tryggare vardag

Samarbeta med oss

CRD Protection arbetar kontinuerligt med att utveckla nya samarbeten för att stärka våra erbjudanden på marknaden och öka affärsnyttan för våra kunder, både inom produktförsäljningen och inom ramen för våra tjänsteerbjudanden.

Intresserad av att bli distributör eller återförsäljare?

Vi har bland annat utvecklat och patenterat ett av världens mest mobila och kompakta avspärrningsstaket. Användningsområdena är många och med rätt partner kan vi bygga en framgångsrik relation och marknad. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Vi letar alltid efter nya och intressanta produkter

CRD Protections nätverk inom Polismyndigheten, Försvarsmakten och den civila marknaden gör CRD till en stark och pålitlig partner som snabbt får ut produkterna till rätt målgrupp. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Samarbetspartners inom tjänster

Vi kan mycket, men inte allt. Därför söker vi ständigt efter nya möjligheter att paketera våra tjänsteerbjudanden som stärker affärsnyttan för våra kunder. Har ni kompetens inom ett område som kan komplettera våra lösningar är ni varmt välkomna att höra av er.

Andra har också läst

Så skyddar vi visselblåsarens anonymitet

Så skyddar vi visselblåsarens anonymitet

En vanlig fråga vi får, rörande visselblåsartjänsten, handlar om hur vi värnar om visselblåsarens anonymitet. Peter Angerbjörn, expert inom visselblåsarjuridik, beskriver hur vi på CRD skyddar visselblåsarens anonymitet, vilket innefattar flera nivåer. I det följande...

CRD:s visselblåsarfunktion gjorde skillnad

CRD:s visselblåsarfunktion gjorde skillnad

Genom den heltäckande visselblåsarfunktion, som CRD tillhandahåller åt Färgelanda kommun, uppdagades det oegentligheter på kommunen. Oegentligheter gällande vissa inköp av teknisk utrustning för privat bruk. Två tjänstemän är nu misstänkta för att ha förskingrat...