Samarbeta med oss

CRD Protection arbetar kontinuerligt med att utveckla nya samarbeten för att stärka våra erbjudanden på marknaden och öka affärsnyttan för våra kunder, både inom produktförsäljningen och inom ramen för våra tjänsteerbjudanden.

Intresserad av att bli distributör eller återförsäljare?

Vi har bland annat utvecklat och patenterat ett av världens mest mobila och kompakta avspärrningsstaket. Användningsområdena är många och med rätt partner kan vi bygga en framgångsrik relation och marknad. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Vi letar alltid efter nya och intressanta produkter

CRD Protections nätverk inom Polismyndigheten, Försvarsmakten och den civila marknaden gör CRD till en stark och pålitlig partner som snabbt får ut produkterna till rätt målgrupp. Kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Samarbetspartners inom tjänster

Vi kan mycket, men inte allt. Därför söker vi ständigt efter nya möjligheter att paketera våra tjänsteerbjudanden som stärker affärsnyttan för våra kunder. Har ni kompetens inom ett område som kan komplettera våra lösningar är ni varmt välkomna att höra av er.

Andra har också läst

Peter Nilsson ny vd på CRD Protection

Peter Nilsson ny vd på CRD Protection

Peter Nilsson har utsetts till ny vd på CRD Protection AB. Han har varit operativ chef på bolaget sedan 2019 och tillträdde sin nya roll den 4 april 2023. Peter Nilsson efterträder Janis Krabu, som lämnar vd-posten efter drygt fyra år. Nilsson har en lång karriär...

Ökat behov av trygghetsskapande åtgärder

Ökat behov av trygghetsskapande åtgärder

Nu nära nog dubblar CRD Protection sin personalstyrka. Detta för att kunna möta dagens och framtidens efterfrågan på säkerhetstjänster. – Vi ser en ökning av hot och våld på arbetsplatser och därmed en ökad efterfrågan av trygghetsskapande åtgärder på både...