Om oss

CRD Protection AB grundades 2008 efter lyckade tester tillsammans med försvarsmakten i syfte att kommersialisera det egenutvecklade och patenterade kravallnätet TACRION®.

Utöver bolagets egenutvecklade produkter agerar CRD distributör åt ett antal välkända internationella bolag för att möta kundernas efterfrågan och bidra till ett säkrare samhälle.

Sedan starten har bolaget erhållit en bred kundkrets världen över med bland annat polismyndigheten och försvarsmakten som ramavtalskunder. 

Kort om oss
\

Grundades år 2008

\

Egenutvecklade kravallstaket

\

Distributör av säkerhetsprodukter

\

Helhetsleverantör av säkerhetstjänster

\
UC - Högsta kreditvärdighet - CRD Protection
Idag är CRD även en helhetsleverantör av säkerhetslösningar till företag och privatpersoner där vi, förutom våra produkter, tillhandahåller säkerhetsrådgivning inom ett flertal tjänsteområden.

Våra säkerhetskonsulter besitter unik kompetens med bakgrund från myndigheter med säkerhetsarbete som främsta arbetsuppgift samt utredningskompetens från både försäkring-och finansbranschen.

Vår vision är att skapa ett tryggare samhälle. I nära samarbete med våra kunder levererar vi verksamhetsanpassade säkerhetslösningar som bidrar till en tryggare och säkrare arbetsmiljö. Med en täckning från Umeå i norr till Stockholm i söder kan vi erbjuda en unik lokalkännedom med korta ledtider och kundensbehov i fokus.

 

Affärsmöjligheter

Intresserad att bli distributör eller återförsäljare?

CRD Protection AB har utvecklat och patenterat världens mobilaste och kompaktaste avspärrningsstaket. Användningsområdena är många och med rätt partner kan vi bygga en framgångsrik relation och marknad.

Kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Vi letar alltid efter nya och intressanta produkter

CRD Protections nätverk inom polismyndigheten, försvarsmakten och civila marknaden gör CRD till en stark och pålitlig partner som får ut produkterna till rätt målgrupp snabbt.
Kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Management Team

Carl-Johan Ridderstad

Produktansvarig/Grundare

cjr@crdprotection.com
Mobil: +46 70 863 2932

Janis Krabu

VD

janis.krabu@crdprotection.com
Mobil: +46 70 648 80 70
Kontor: +46 90 777 900

Peter Nilsson

Operativ chef

peter.nilsson@crdprotection.com
Mobil: +46 70 611 91 36
Kontor: +46 90 777 900

Oliver Tyrk

Affärsområdeschef

oliver.tyrk@crdprotection.com
Mobil: +46 70 283 29 21
Kontor: +46 90 777 900