CRD Protection - smarta lösningar för en tryggare vardag

Jobba med oss!

Är du lösningsorienterad och vill hänga med på vår tillväxtresa inom säkerhetsbranschen, samtidigt som du får stora möjligheter att utvecklas som individ? I så fall är du varmt välkommen att höra av dig.

CRD Protection är inne i en mycket intressant fas, med nya tjänster som ska lanseras, en allt högre efterfrågan på marknaden och smarta lösningar som gör det enklare för fler företag och människor att öka sin säkerhet och trygghet.

Vi har i dag anställda med erfarenheter från bland annat Polismyndigheten, Försvarsmakten, mediebranschen och försäkrings- och finanssektorn, vilket ger oss specialistkunskaper inom bland annat underrättelsearbete, riskanalyser, utredningar, systematiskt säkerhetsarbete och avancerad research. Det gör att vi har en tämligen unik bredd, inte minst i norra Sverige där vi har vårt huvudkontor.

Våra medarbetare är också den enskilt viktigaste faktorn för att vi ska lyckas och utvecklas, både som företag och individer.
CRD Protection vill att både företaget och medarbetarna ska utvecklas och nå sina mål, både på kort och lång sikt. Därför ger vi samtliga anställda kontinuerliga och likvärdiga möjligheter till kompetensutveckling och främjar en aktiv, hälsosam och flexibel livsstil. Vi erbjuder generösa anställningsförmåner där medarbetaren har stora möjligheter att påverka sin arbetsdag utifrån sina specifika förutsättningar.

Vi söker kontinuerligt nya kollegor med passion för säkerhetsfrågor och ser för närvarande ett ökat behov inom säkerhetsledning, utredningar , säkerhetsutbildningar  och bakgrundskontroller . Vi utgår i huvudsak från Umeå och Stockholm, men det finns även goda möjligheter till arbete på distans.
Du kanske har arbetat med säkerhet i andra organisationer, jobbat med utredningar eller research, eller har andra färdigheter som kan komplettera och stärka våra befintliga tjänsteerbjudanden? Då kan du vara nästa person vi söker!

Andra har också läst

Köp av visselblåsarfunktion – den kompletta guiden

Köp av visselblåsarfunktion – den kompletta guiden

CRD:s specialister har samlat sina bästa råd i en fullmatad guide om vad ni bör tänka på när ni inför en visselblåsarfunktion som både ska vara effektiv, användarvänlig och anpassad efter den nya lagstiftningen. Fyll i formuläret nedan för att ta del av guiden! Guiden...

Varför ska man göra bakgrundskontroller?

Varför ska man göra bakgrundskontroller?

Frågan i rubriken besvaras enklast genom att titta på vilka risker det finns med att inte göra bakgrundskontroller vid anställningar och nya samarbeten med leverantörer.  De allra flesta medarbetarna är pålitliga och bidrar effektivt till att verksamheten når sina...

Test: Så väljer ni visselblåsarfunktion

Test: Så väljer ni visselblåsarfunktion

Alla vill ha en visselblåsartjänst som är trovärdig, effektiv och uppfyller lagstiftningen, men eftersom det finns många olika alternativ på marknaden finns det mycket att ta ställning till. Gör vårt test för att se vilket alternativ som passar er!  Vissa föredrar en...