CRD Protection - smarta lösningar för en tryggare vardag

Jobba med oss

Är du lösningsorienterad och vill hänga med på vår tillväxtresa inom säkerhetsbranschen, samtidigt som du får stora möjligheter att utvecklas som individ? I så fall är du varmt välkommen att höra av dig.

CRD Protection är inne i en mycket intressant fas, med nya tjänster som ska lanseras, en allt högre efterfrågan på marknaden och smarta lösningar som gör det enklare för fler företag och människor att öka sin säkerhet och trygghet.

Vi har i dag anställda med erfarenheter från bland annat Polismyndigheten, Försvarsmakten, mediebranschen och försäkrings- och finanssektorn, vilket ger oss specialistkunskaper inom bland annat underrättelsearbete, riskanalyser, utredningar, systematiskt säkerhetsarbete och avancerad research. Det gör att vi har en tämligen unik bredd, inte minst i norra Sverige där vi har vårt huvudkontor.

Våra medarbetare är också den enskilt viktigaste faktorn för att vi ska lyckas och utvecklas, både som företag och individer.
CRD Protection vill att både företaget och medarbetarna ska utvecklas och nå sina mål, både på kort och lång sikt. Därför ger vi samtliga anställda kontinuerliga och likvärdiga möjligheter till kompetensutveckling och främjar en aktiv, hälsosam och flexibel livsstil. Vi erbjuder generösa anställningsförmåner där medarbetaren har stora möjligheter att påverka sin arbetsdag utifrån sina specifika förutsättningar.

Vi söker kontinuerligt nya kollegor med passion för säkerhetsfrågor och ser för närvarande ett ökat behov inom säkerhetsledning, utredningar , säkerhetsutbildningar  och bakgrundskontroller . Vi utgår i huvudsak från Umeå och Stockholm, men det finns även goda möjligheter till arbete på distans.
Du kanske har arbetat med säkerhet i andra organisationer, jobbat med utredningar eller research, eller har andra färdigheter som kan komplettera och stärka våra befintliga tjänsteerbjudanden? Då kan du vara nästa person vi söker!

Andra har också läst

Ökat behov av trygghetsskapande åtgärder

Ökat behov av trygghetsskapande åtgärder

Nu nära nog dubblar CRD Protection sin personalstyrka. Detta för att kunna möta dagens och framtidens efterfrågan på säkerhetstjänster. – Vi ser en ökning av hot och våld på arbetsplatser och därmed en ökad efterfrågan av trygghetsskapande åtgärder på både...

CRD sluter prestigeavtal med Arbetsmiljöverket

CRD sluter prestigeavtal med Arbetsmiljöverket

CRD Protection har vunnit Arbetsmiljöverkets upphandling om visselblåsartjänster – en riktig prestigeaffär, enligt bolaget. – Det här är en riktig fjäder i hatten för oss – ett fint kvitto för att vår visselblåsarlösning håller hög standard, säger Janis Krabu, vd och...