CRD Protection - smarta lösningar för en tryggare vardag

Jobba med oss!

Är du lösningsorienterad och vill hänga med på vår tillväxtresa inom säkerhetsbranschen, samtidigt som du får stora möjligheter att utvecklas som individ? I så fall är du varmt välkommen att höra av dig.

CRD Protection är inne i en mycket intressant fas, med nya tjänster som ska lanseras, en allt högre efterfrågan på marknaden och smarta lösningar som gör det enklare för fler företag och människor att öka sin säkerhet och trygghet.

Vi har i dag anställda med erfarenheter från bland annat Polismyndigheten, Försvarsmakten, mediebranschen och försäkrings- och finanssektorn, vilket ger oss specialistkunskaper inom bland annat underrättelsearbete, riskanalyser, utredningar, systematiskt säkerhetsarbete och avancerad research. Det gör att vi har en tämligen unik bredd, inte minst i norra Sverige där vi har vårt huvudkontor.

Våra medarbetare är också den enskilt viktigaste faktorn för att vi ska lyckas och utvecklas, både som företag och individer.
CRD Protection vill att både företaget och medarbetarna ska utvecklas och nå sina mål, både på kort och lång sikt. Därför ger vi samtliga anställda kontinuerliga och likvärdiga möjligheter till kompetensutveckling och främjar en aktiv, hälsosam och flexibel livsstil. Vi erbjuder generösa anställningsförmåner där medarbetaren har stora möjligheter att påverka sin arbetsdag utifrån sina specifika förutsättningar.

Vi söker kontinuerligt nya kollegor med passion för säkerhetsfrågor och ser för närvarande ett ökat behov inom säkerhetsledning (länk), utredningar (länk), säkerhetsutbildningar (länk) och bakgrundskontroller (länk). Vi utgår i huvudsak från Umeå och Stockholm, men det finns även goda möjligheter till arbete på distans.
Du kanske har arbetat med säkerhet i andra organisationer, jobbat med utredningar eller research, eller har andra färdigheter som kan komplettera och stärka våra befintliga tjänsteerbjudanden? Då kan du vara nästa person vi söker!

Kontakt

Janis Krabu

Email

janis.krabu@crdprotection.com

Mobil

+46 70 648 80 70

Kontor

+46 90 777 900

Andra har också läst

CRD Protection lanserar ny grafisk profil och hemsida

CRD Protection lanserar ny grafisk profil och hemsida

Med tydliga ambitioner om att förenkla säkerhetsarbetet och bidra till en tryggare vardag för fler har CRD Protection förnyat sin visuella profil med hjälp av den prisade designern Olof Rogbrant. Den uppdaterade profilen har nu implementerats i samband med lanseringen...

Kundcase: LF Norrbotten

Kundcase: LF Norrbotten

Varje år begås försäkringsbedrägerier för miljardtals kronor i Sverige, vilket riskerar att drabba ärliga kunder genom höjda premier. Försäkringsbranschen arbetar därför aktivt för att förebygga och utreda dessa ärenden – bland annat med hjälp av CRD Protection. –...

Kundcase: VK Media

Kundcase: VK Media

70 procent av journalisterna har utsatts för förolämpning och nästan var fjärde har hotats under de senaste tre åren, enligt en undersökning från Svenska journalistförbundet. VK Media, som driver flera nyhetsmedier i norra Sverige, ser allvarligt på situationen och...