Avspärrningsstaket/
kravallstaket för polis och militär

Marknadens kompaktaste och lättaste staket för användare som behöver genomföra snabba och effektiva avspärrningar.
I mer än 15 år har CRD Protection erbjudit effektiva och innovativa avspärrnings- och kravallstaket till bland annat Polismyndigheten, Försvarsmakten och Kustbevakningen.
Avspärrningsstaket - kravallstaket

Kravallstaket

Världens mest mobila kravallstaket för att hantera folksamlingar i olika miljöer. Kravallstaketet TACRION består av ett speciellt utvecklat nät som har en mycket hög kraftabsorption som snabbt kan monteras mellan två fasta punkter för att skapa en effektiv barriär för att hindra framkomligheten för personer och folksamlingar.

TACRION Reinforced har samma kraftabsorption och monteras på samma sätt som TACRION. Skillnaden är att TACRION Reinforced har en rostfri stålvajer som löper igenom varje maska för ökat skydd. TACRION Reinforced kan användas med en rad olika tillbehör för att öka förmågan ytterligare, som exempelvis counter observation cover som förhindrar insyn samt skyddar mot olika typer av infraröd strålning.

Mobila avspärrningsstaket

Marknadens mest mobila avspärrningsstaket för att genomföra snabba och effektiva avspärrningar för att vägleda människor. CROM´s unika egenskaper gör det till ett perfekt verktyg för säkerhetspersonal, polis, räddningstjänst, sportarenor och andra användare som har behov av ett smidigt, lätt och kompakt system för att skapa tillfälliga avspärrningar.

Exempel på användningsområden är olika typer av polisavspärrningar, vägleda folksamlingar vid sportarenor och events, avgränsa läktare, byggarbetsplatser, demonstrationer m.m.

Mobila avspärrningsstaket - Crom

För produktblad och mer information

Andra har också läst

Kravallstaket – TACRION® Reinforced

Kravallstaket – TACRION® Reinforced

Samma design och funktion som standard TACRION, men med en rostfri stålvajer som löper igenom varje maska för ökat skydd. Den totala vikten på nätet ökar endast med 14kg och ca 10% mer volym.TACRION Reinforced består av ett speciellt utvecklat nät som har en hög...

Kravallstaket – TACRION®

Kravallstaket – TACRION®

Världens mest mobila kravallstaket för att hantera folksamlingar i olika miljöer.TACRION består av ett speciellt utvecklat nät som har en mycket hög kraftabsorption som snabbt kan monteras mellan två fasta punkter för att skapa en effektiv barriär för att hindra...

Avspärrningsstaket – CROM®

Avspärrningsstaket – CROM®

Marknadens mest mobila avspärrningsstaket för att genomföra snabba och effektiva avspärrningar för att vägleda människor.CROM´s unika egenskaper gör det till ett perfekt verktyg för säkerhetspersonal, polis, räddningstjänst, sportarenor och andra användare som har...