Kravallstaket – TACRION® Reinforced

Samma design och funktion som standard TACRION, men med en rostfri stålvajer som löper igenom varje maska för ökat skydd. Den totala vikten på nätet ökar endast med 14kg och ca 10% mer volym.

TACRION Reinforced består av ett speciellt utvecklat nät som har en hög kraftabsorption som snabbt kan monteras mellan två fasta punkter för att skapa en effektiv barriär för att hindra framkomligheten för personer och folksamlingar.

TACRION Reinforced kan också användas med en rad olika tillbehör för att öka förmågan ytterligare, som exempelvis counter observation cover som förhindrar insyn samt skyddar mot olika typer av infraröd strålning. Andra tillbehör är krönskydd, concertina-kit och ballistiska skydd.

TACRION Reinforced kan monteras mellan många olika typer av objekt som exempelvis träd, pelare, husfasader, fordon, containrar etc.

TACRION Reinforced är ett mycket kompakt och flexibelt system som enkelt förvaras i fyra väskor som får plats i en personbil. Ett TACRION Reinforced med måtten 2,5m x 35m kan monteras inom 5 minuter av sex personer.

TACRION Reinforced är utvecklad, tillverkad och patenterad av CRD Protection AB.

Specifikationer

Flamskydd: JA
Total vikt: 179kg
Storlek väska 1: 110cm x 90cm x 70cm
Storlek väska 2: 150cm x 20cm x 15cm
Storlek väska 3: 70cm x 20cm x 40cm
Storlek väska 4: 70cm x 20cm x 40cm

tillbehör

Concertina-kit
Krönskydd
Insynsskydd (Counter Observation Cover)
Skyltar
Ballistiskt skydd
Väggfästen
Fordons-kit

För mer information