Avspärrningsstaket/
kravallstaket för arenor och event

Marknadens mest mobila, flexibla och kostnadseffektiva staket för användare som behöver genomföra snabba och effektiva avspärrningar.
Våra lösningar är speciellt designade för att maximera varje scenario – för publikhantering, publikkontroll och fansegregering, på alla typer av arenor, både inne på arenan och utanför. Alla våra kunder har både ökat sin biljettförsäljning och kan dessutom erbjuda en säkrare upplevelse för sina besökare, helt enkelt genom att använda våra unika barriärer.

Våra lösningar

Nätbarriärerna har utvecklats i samarbete med de största arenorna i norden, för publikhantering vid fotbollsmatcher och andra evenemang. Vi arbetar alltid nära våra kunder för att kunna skapa anpassade lösningar efter varje företags unika behov. Kika gärna på några av våra lösningar inne på arenan och utanför.

 

Inne
på arenan

 

 

Utanför
arenan

 

Våra lösningar används på nationalarenorna i Sverige och Danmark och på några av Europas största arenor.

Fördelar med våra lösningar

Säkerhet

Säkerhet – I högriskmatcher kan våra lösningar stå emot trycket från stora folkmassor. Nätbarriärerna finns i olika höjder, längder och krafter.

Tidseffektiv

Nätbarriärerna ”köper tid” för säkerhetspersonalen, så att de snabbt kan komma på plats när en situation uppstår.

Modern design

Nätbarriärerna är designade för att vara mjuka och inbjudande, vilket skapar en välkomnande känsla. De finns möjlighet att designa barriärerna i valfri färg så att de smälter in i omgivningen

Tjäna mer pengar

Nätbarriärerna kan användas överallt på arenan, till exempel för att justera antalet platser mellan hemma- och bortafans, vilket gör det möjligt att sälja fler biljetter och tjäna mer pengar. De kräver mindre personal för att distribuera, omplacera och transportera, samt mindre utrymme vid förvaring.

Snabb omplacering

Den kompakta och lätta designen gör nätbarriärerna till världens snabbaste barriärer att distribuera och omplacera.

Flexibel installation

Nätbarriärerna kan monteras var som helst och är nästan omöjliga att klättra på tack vare den flexibla installationen.

Unik säkerhetskonstruktion

Alla nätbarriärer kan uppgraderas med ett snabblås som gör det möjligt att öppna bommarnas totala längd på några sekunder vid en nödsituation. Det gör dem till de enda barriärerna som accepteras av brandinspektioner i Skandinavien.

Hållbar

Mindre energiförbrukning vid produktion. Mindre CO2 under produktionsprocessen. Mindre bränsleutsläpp.

Några av våra samarbetspartners

Parken
Brøndby
Friends Arena
FC Midtjylland
AC HORSENS
FCK
Got Event
Malmö FF
Randers FC
Silkeborg IF
Tele2 Arena
Djurgården IF
FCN
Friends Arena

Case: Friends Arena

”Vi säljer faktiskt fler biljetter när vi använder nätbarriärerna vid fotbollsmatcher eftersom vi kan omplacera dem om färre supportrar kommer från ett av lagen.”

 

Försäljningsansvarig
Friends Arena

Tele 2 Arena

Case: Tele 2 Arena

”Vi har använt nätbarriärerna i flera år nu och vi är mycket nöjda med fördelarna. Tack vare möjligheten att på ett snabbt sätt kunna ta ner barriärerna, är det enda alternativet som gör det möjligt att maximera antalet fans som behöver snabb åtkomst till specifika nödutgångar.”

 

Säkerhetschef
Tele 2 Arena

Stockholm Live

Case: Stockholm Live

”Nätbarriärerna är de enda barriärerna vi använder på vår arena eftersom varje system är modulärt och mycket tidseffektivt, det gör arbetet lättare för alla.”

 

Anläggningskoordinator
Stockholm Live

Andra har också läst

Kravallstaket – TACRION® Reinforced

Kravallstaket – TACRION® Reinforced

Samma design och funktion som standard TACRION, men med en rostfri stålvajer som löper igenom varje maska för ökat skydd. Den totala vikten på nätet ökar endast med 14kg och ca 10% mer volym.TACRION Reinforced består av ett speciellt utvecklat nät som har en hög...

Kravallstaket – TACRION®

Kravallstaket – TACRION®

Världens mest mobila kravallstaket för att hantera folksamlingar i olika miljöer.TACRION består av ett speciellt utvecklat nät som har en mycket hög kraftabsorption som snabbt kan monteras mellan två fasta punkter för att skapa en effektiv barriär för att hindra...

Avspärrningsstaket – CROM®

Avspärrningsstaket – CROM®

Marknadens mest mobila avspärrningsstaket för att genomföra snabba och effektiva avspärrningar för att vägleda människor.CROM´s unika egenskaper gör det till ett perfekt verktyg för säkerhetspersonal, polis, räddningstjänst, sportarenor och andra användare som har...