Utbildning

Resesäkerhet – säkrare tjänsteresor utanför Sverige

Utbildningen vänder sig till alla som reser i tjänsten och syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskaper och färdigheter i praktisk resesäkerhet. Efter avslutad utbildning ska deltagaren ha utvecklat sin förmåga att förbereda sig samt att göra enklare riskanalyser och handlingsplaner som ökar tryggheten och förutsättningarna för en säkrare resa.

Olyckor och kriser kan ske när som helst och i alla möjliga situationer, vilket ökar incitamenten för att vara förberedd och minska riskerna för den enskilda medarbetaren, oavsett om det handlar om politisk instabilitet, sjukdomsfall, terrordåd, olyckor eller andra incidenter som kan medföra allvarliga konsekvenser.

Vid önskemål kan utbildningen inkludera ytterligare moment, som exempelvis konflikthantering, PDV (pågående dödligt våld) och akutsjukvård.

 

Innehåll

  • Inhämtning av information.
  • Riskbedömning och enklare analyser.
  • Generella säkerhetsråd vid resor.
  • Stresshantering
  • Handlingsplanens viktigaste delar.
  • Workshop med praktiska övningar utifrån deltagarnas erfarenheter.

Upplägg

Utbildningen genomförs genom en blandning av praktiska och teoretiska inslag, där målsättningen är att anpassa innehållet efter deltagarnas egna erfarenheter och arbetssituation. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Priser

Pris från 1 500 kronor exkl moms per deltagare. Pris och upplägg anpassas utifrån längd på utbildningen och antal deltagare.

Kontakt

Oliver Tyrk

Email

oliver.tyrk@crdprotection.com

Mobil

+46 70 283 29 21

Kontor

+46 90 777 900

Andra har också läst

CRD Protection lanserar ny grafisk profil och hemsida

CRD Protection lanserar ny grafisk profil och hemsida

Med tydliga ambitioner om att förenkla säkerhetsarbetet och bidra till en tryggare vardag för fler har CRD Protection förnyat sin visuella profil med hjälp av den prisade designern Olof Rogbrant. Den uppdaterade profilen har nu implementerats i samband med lanseringen...

Kundcase: LF Norrbotten

Kundcase: LF Norrbotten

Varje år begås försäkringsbedrägerier för miljardtals kronor i Sverige, vilket riskerar att drabba ärliga kunder genom höjda premier. Försäkringsbranschen arbetar därför aktivt för att förebygga och utreda dessa ärenden – bland annat med hjälp av CRD Protection. –...

Kundcase: VK Media

Kundcase: VK Media

70 procent av journalisterna har utsatts för förolämpning och nästan var fjärde har hotats under de senaste tre åren, enligt en undersökning från Svenska journalistförbundet. VK Media, som driver flera nyhetsmedier i norra Sverige, ser allvarligt på situationen och...